Скочи на садржај

Poziv za učešće na Kongresu Ljubavi

U skladu sa planom i programom Ministarstva Ljubavi, MINISTARSTVO LJUBAVI upućuje

POZIV ZA PISANJE I SLANJE RADOVA ZA PRVI MEĐUNARODNI KONGRES LJUBAVI

OBRAZLOŽENJE

U skladu sa donetim i usvojenim planom i programom rada Ministarstva ljubavi, doneta je odluka da se raspiše poziv za prijem radova za PRVI MEĐUNARODNI KONGRES LJUBAVI, koji će se održati u Novom Sadu, Republika Srbija, meseca oktobra 2024. godine.

Kongres je multidisciplinarnog karaktera, sa širokom paletom tema iz oblasti ljubavi, te obrađuje značaj lepote, dobrote, istine, zahvalnosti, praštanja, pomaganja, podrške, iskrenosti, istine, razumevanja, tolerancije, humanosti, radosti, saosećanja, skromnosti, prirodne proizvodnje hrane i ishrane, prirodne reprodukcije i negovanja porodičnih vrednosti, vere i nade u dobro, kao i života u skladu sa prirodnim zakonitostima koji rezultiraju zdravljem, srećom, dugovečnošću i sveopštim životnim blagostanjem.

Radovi se mogu dostavljati na email Ministarstva Ljubavi: ministarstvo.ljubavi.ns@gmail.com, počevši od dana upućivanja poziva za učešćem, zaključno sa 31.05.2024. godine.

Nakon toga će naučno-stručni odbor pregledati dostavljene radove, te će vas obavestiti o prihvatanju/neprihvatanju dostavljenog rada za izlaganje i publikovanje u knjizi PRVOG MEĐUNARODNOG KONGRESA LJUBAVI na planeti Zemlji.

Radi omogućavanja realizacije kongresa, kotizacija prihvaćenog rada za kongres iznosiće 50 eura ili u dinarskoj protiv vrednosti uplatom na tekući račun Ministarstva Ljubavi.

NAPOMENA: Na Kongresu mogu učestvovati samo članovi Ministarstva Ljubavi.

U prilogu dostavljamo:

  1. Poziv za učešćem za PRVI MEĐUNARODNI KONGRES LJUBAVI (.PDF)
  2. Uputstvo za pisanje radova
  3. Primer tri rada sa Multidisciplinarnog Kongresa ISHRANA BUDUĆNOSTI sa međunarodnim učešćem

Grlimo i volimo,

MINISTARSTVO LJUBAVI